apr 4, 2018 - Uncategorized    3 Comments

Lieve moederberichten

Moedertjesdag nadert… en dan verandert het startscherm van sociale media in een zee van lieve moederberichtjes zoals hieronder.

En dan denk ik “Ben ik nu de enige die hier kotsmisselijk van wordt?
Waarom kan ik zo’n plaatje niet zetten?” En dan voel ik me slecht en schuldig…
En daarna slaat de schrik me rond het hart “Wat als mijn kinderen ook zo denken over mij”? Ik weet het, het is een onredelijk schuldgevoel en een onredelijke schrik want ik ben niet zoals mijn moeder… er hangen geen voorwaarden aan mijn liefde…
Ik zal onvoorwaardelijk van mijn kinderen houden, ook al slaan ze soms mijn goedbedoelde raad in de wind en bewandelen ze hun eigen pad. Zo moet het uiteindelijk, zij moeten hun hart volgen, wij als ouders staan aan de zijlijn om te supporteren en zijn hun vangnet als het verkeerd loopt.

 

1,312 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

3 Comments

  • Ai daar zijn ze weer die seizoensgebonden reclamebordjes.
    Zelfs met de meest slijmerige reclame en bedrieglijke voorstellingen kan een draak van een auto onze aandacht vasthouden. Maar als die rotbak toch steeds dreigt te ontploffen of vuur te vatten ….. kan je beter te voet gaan.
    En dat is nog gezonder ook. Tuut

  • ja kotsmisselijk word k, van de reclame, de mama’s en dochters die als vriendinnen door te leven gaan, daar kan k van dromen, gelukkig kan k goed praten met mn papa, ook over mn narcistische ma, en dat k geen voet meer binnenstap, ze is mn ma, dat is, anders was k er niet, verjaardagscadeau en moederdagcadeau zet k in alle donkerte en stilte aan de voordeur, 2 jaar geleden, nog was haar cadeau niet goed, ’t was te goedkoop………RESPECT S. en de lieve mensen rondom jou, gelukkige

  • Ik vind mijn moeder ook niet de beste van de wereld hoor, en al zeker niet als kind!

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!