apr 1, 2018 - Uncategorized    1 Comment

Nieuwe blog, maar de naam blijft…

Heksenspinsels, hersenspinsels,… het zal gaan om de spelingen van deze woorden. Om de spinnewebben die zorgvuldig rondom mij en in mijn hoofd werden gesponnen.
Ooit koos ik de naam Heksenspinsels om hier een creatieve blog van te maken, maar het lukte me niet om al mijn creatieve uitspattingen hier op te lijsten en uit te leggen. Dus bleef mijn blogje, op een aantal moedige postjes na, leeg. Maar ik wou het niet opdoeken, ik zou wel zien wat ik ermee zou doen. En voilĂ , op vandaag krijgt het opnieuw een doel! Ik heb de moedige creapostjes gewist en ben helemaal opnieuw begonnen. De naam blijft, absoluut! En is onbewust verdraaid goed gekozen zo’n twee jaar terug.
Toeval? Het kan geen toeval zijn, mijn blogje met de gepaste naam was hier gewoon aan het wachten tot ik er klaar voor was.

2,700 totaal aantal vertoningen, 10 aantal vertoningen vandaag

1 Comment

  • Ik heb lang niet alles gelezen, maar wel e.e.a. van al die mooie verhalen. Volgens mij ben je behoorlijk vooruit gegaan en heb waardering gekregen voor jezelf. Dat klopt toch? Hartelijke groet, Gerrit (echte naam staat op de bloggroep van Kinderen van …..)

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!